Mijn boek verhalen!

Mijn boek verhalen!

Goede avond allemaal!!

Tenminste dat is het nu bij mij haha, ik voel al een paar dagen dat ik weer een blog wil gaan maken en dacht ik zal eens een begin gaan maken. Ik schrijf de laatste tijd heel veel, maar vind dit dan lastig tot een verhaal te maken als blog, en eerlijk is eerlijk schrijven blijft toch wel lekkerder dan type op een laptop vind ik zelf. Ik zit vanavond weer heerlijk op de vlonder op het water. Dit is en blijft toch echt mijn magische plek waar ik mijzelf altijd goed kan en mag voelen. Ik ben hier ook regelmatig te vinden met oortjes in mijn oren en rustgevende muziek op, lekker van alles aan het schrijven in mijn boek. Mijn boek voelt echt vertrouwd, iets waar ik echt alles in kwijt kan zoals; ideeën voor in de toekomst, gewoon wat ik vind en voel op dat moment, wat ik allemaal heb mee mogen maken of ga maken en nog zoveel meer. Het zijn stukken waar veel emotie en blijdschap in zit. Laatste tijd gelukkig heel veel blijdschap want wat ben ik weer gegroeid sinds ik terug ben van mijn reis. Ik vind het heerlijk om weer een heel stuk van mezelf te mogen leren kennen! Ik zal met jullie wat delen hoe het de laatste tijd is gegaan… lees snel verder met mij mee!

Ik ga gewoon aan mijn 4e boek beginnen met schrijven, iets wat ik nooit had kunnen bedenken dat schrijven iets zou worden wat ik graag zou doen. Zo zie je maar weer hoe je als persoon kan veranderen. Mijn 4e boek heb ik gekregen voor mijn verjaardag die afgelopen maandag was 16 mei. Alweer 31 jaartjes jong ben ik geworden, het was een super gezellige dag met veel mensen die langs kwamen, maar poeehhh haha wat is het toch ook altijd een drukke dag vol met klaar staan met drinken en hapjes ( iets wat ik dan graag doe). Einde van de dag lag ik om 20:30 al te slapen op de bank.

Inmiddels ben ik nog steeds werkzaam bij de boot Blue Bay en ontbijt service bij Chefs, zo maak ik genoeg uurtjes samen om van rond te kunnen komen. Of dit mijn levensberoep is.. nee, is daar zeker het antwoord op. Ik voel dat ik zoveel meer wil en kan daarom ook al volop plannen uit schrijf in mijn boek, wanneer ik daar mee bezig ben komt er zoveel adrenaline vrij dat ik voel dat ik op het juiste pad zit. Maar voor nu blijft het bij ideeën opdoen en veel visualiseren en plannen maken voor de toekomst. Wat wil ik gaan doen, hoe wil ik dit gaan doen en wat heb ik daarvoor nodig. En geniet ik nu even van de rust die er is en de vrijheid van op de boot werken, altijd lekker werken in de buitenlucht en even geen stress van nieuwe dingen, tijd om te genieten en stil te staan van alles wat ik heb mogen leren en bereiken. Magisch gevoel mag ik vaker voelen van blijdschap en rust zonder bijv. daar drugs of alcohol voor te nemen.. dit klink nu alsof ik dat volop deed.. nee zeker niet, maar ik heb wel zeker dingen geprobeerd en genoeg gedronken  in mijn leven. Iets wat mij veel fijne en leuke momenten heeft bezorgd haha! Maar voor nu ervoor zorgt dat, dat magische gevoel verdwijnt. Het niet drinken van alcohol op een eiland zoals Bonaire is een dubbele uitdaging kan ik je vertellen; altijd feest en veel vakantiegangers waardoor het altijd voor jezelf ook als een stukje vakantie voelt. Veel mensen drinken vaak en veel hier en daar ga je snel in mee. Maar als je echt wil moet het niet uit maken waar je bent, dan lukt het. Ik zeg echt niet dat ik nooit meer ga drinken maar weet wel dat die oude vaak zatte co niet vaak meer gezien zal worden. Daar ben ik TROTS op!

Ook ben ik weer lekker aan het kickboksen, wandelen en fietsen. Jaja mijn fiets is er, het is gelukt! En wat ben ik er blij mee, ik fiets bijna elke dag. Af en toe lekker trappen tegen de wind in of lekker zweten in de zon. Haha moment, het begint te regenen dat is al even geleden.. oké waar was ik😉. Owja fietsen het is heerlijk rustgevend en je hebt gelijk een work-out gehad, win win! Verder probeer ik minimaal 3x in de week 5:55 op te staan en voor mijn werk nog even 20 minuutjes te lopen richting de zee, als korte wandel meditatie. Waarbij ik mijn dankbaarheden opnoem in me zelf of de dingen waar ik trots op ben, goed begin van de dag! Ook ben ik gestopt met hormonen, nu 5 weken en ik moet zeggen het gaat mij goed af. In het verleden is dit wel anders geweest maar ik heb  er een goed gevoel bij en voelt dit echt als een mijlpaal die ik ga halen. Mezelf voelen zoals ik ben zonder dat er kunstmatig al zoveel jaren iets in stand gehouden word. Daarbij eet ik gezonder en anders wat mij ook echt een goed gevoel geeft. Wel zal ik je verklappen dat ik nu chips aan het eten ben gewoon omdat dat ook af en toe moet kunnen haha.

Vandaag heb ik mijn vakantie naar Nederland met 2 dagen vervroegd ik heb zoveel leuke fijne dingen staan dat ik voor zoveel andere dingen te weinig tijd heb. Voor het zelfde geld kon ik ook 2 dagen eerder vertrekken en ben enorm blij dat ik dit gedaan heb. Familie en vrienden betekenen echt veel voor mij, hoe leuke groep ik hier ook heb gevormd waar ik mee omga, de vrienden en familie uit Nederland blijven veel voor mij betekenen en ga ze soms ook wel echt missen. Voor het eerst dat ik dat sterker voel, vaker komen de gedachtes omhoog; kon ik ze nou maar eens laten zien wat ik hier voel en mee maak, waarom ik mezelf zo gelukkig voel op dit  heerlijk kneuterig eiland. Helaas is het niet voor iedereen weg gelegd om met gezin hier heen te komen of je gezin voor een week of meer in Nederland te laten, en dat begrijp ik heel goed. Daarom kom ik jullie weer lekker fijn knuffelen over iets meer als een maand!!

Ik zal een paar zinnen uitschrijven die ik heb geschreven in mijn boek;

 • Wat gaat het goed met mij, zo mega dankbaar voor! Ik leer zoveel in goede en minder goede momenten.
 • Ik ben trots en ik heb zoveel zin om meer te mogen leren en groeien als mens.
 • Het gaat zoals het gaat, ik ben zoals ik ben, dat gaat samen of niet let it go en wacht het af.
 • Ik krijg er weer tranen van en een gevoel dat ik met iedereen zou willen delen.
 • Nieuwe week is aangebroken, een nieuwe week vol mooie en fijne momenten, tijd om te groeien en te ontdekken en gewoon mogen zijn.
 • Het mooiste is je pure zelf laat zien en dat is ALTIJD goed!
 • Dankbaar voor de uren die ik heb mogen slapen.
 • Ik voel deze dagen wat meer onrust en irritatie maar accepteer dat en laat het zijn, het is nu maar niet voor altijd.
 • In rust en stilte op de plek waar je op dat moment bent is altijd alles goed, laat je gedachten en je eigen verhaal niet winnen, zet door vertrouw en accepteer.
 • Het leven komt zoals het komt en ik kan niet overal invloed op hebben, vertrouwen dat het gaat komen.
 • Dankbaar voor dit leven, iedere dag genieten al is het maar even, maak er voor jezelf een feestje van.

Ik ben blij met zoveel positieve woorden die ik tegenwoordig kan en mag schrijven. Ik ben blij met alles waar in ik mag groeien, maar ik kan ook zeker melden dat het niet altijd makkelijk is en ik er zeer zeker hard voor werk, maar jezelf op deze manier leren kennen geeft een je een hoop doorzettingsvermogen. Ook ik ben er nog niet en zal ik ook nooit willen, er valt nog een hoop te leren te groeien en bereiken, maar het is en blijft een prachtige reis die ik hoop door te mogen geven in de toekomst op andere mensen, op het moment dat ik daarvoor ver genoeg ben. Verbinden met mensen, mijn liefde mogen delen, en alle energie die ik voel bij het schrijven van mijn ideeën ooit waar mag maken.

Lieve allemaal, bedankt voor het tijd maken en lezen van mij blog!

Liefs Co!